Tror nog jag klarar mig

23 augusti, 2012 Posted by Emmalill

På tåget till Stockholm 🙂 4 timmars tidsfördriv eller 4 timmar egentid menar jag.

20120823-170313.jpg

Ska ju upp och slå flera flugor på käften. Träffa fina Anna (ni vet hennes bok jag illustrerade och blev god vän med) gå på nya ”Pettsson & Findus”bokreleasfesten och där träffa Svenne 🙂 (Sven Nordqvist) tajt schema så det blir ganska snabbt hem igen för att gå på kräftis 🙂

Ska ju upp nästa helg igen 😀

Så vinkar jag till alla fina vänner på vägen i Moheda, Linköping och Norrköping, vink vink

20120823-170758.jpg

Skulle jag mot all förmodan inte somna har jag min fina kusin Johanna i vagnen jämte som oxå ska upp och göra Stockholm 🙂

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *