Skrotsamlare…

10 december, 2015 Posted by Emmalill

…är kanske vad jag ska skriva på mitt CV. Jag älskar gamla rostiga grejor. Gamla trämöbler med mycket patina.  Så när svågern köpte ett hus med tillhörande verkstad proppad med grejor blev man ju nyfiken. 

Och nä, han har inte riktigt samma kärlek till dessa objekt. Så när jag gick där och tittade och lät -åh, kolla. -nämen åhhh. -ska inte ni ha den själva, få jag köpa den då? -den med? – o den? Så bara skakade han på huvudet. Inte för att jag inte fick, utanför att han nog inte tycker jag är klok ??

Han var nog mest glad att bli av med allt ”skräp”. Min man var sådär lycklig. Men han har väl börjat vänja sig.  Och snäll som han är ibland (oftast) åkte han och hämtade två av grejorna som jag paxat.  Detta helt UNDERBARA arkitektbord ???         Japp det behöver lite (en hel del) kärlek. Men alltså ❤️❤️❤️❤️ Och min rygg och nacke dansar Oyä dansen nu. Även om det blivi bättre när jag började använda mitt ”lilla” ritbord (detta). Så är det lite för lågt för att min rygg ska må helt bra.  Sedan denna ställningen ? (hade det funnits en dreglande emoji hade den passat här)       Alltså kan ni se den med mina böcker med omslag utåt i. DEN-ÄR-SÅ-FIN❤️❤️❤️ någon som vet vad den kan varit till?

Om ni ser i bakgrunden så har jag ett vykortställ. Köpte det när jag hade utställning i uthuset om sommaren.  Och nu när vi eventuellt ska bygga ny ateljé fristående i trädgården. Så har jag ritat planlösningen så att det blir en mini, mini, mini butik i förrummet. Så då blir dessa 2 , vykortställningen och den nya ställningen, perfekta ?

5 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *