Ofrivillig semester

27 oktober, 2015 Posted by Emmalill

Ursäkta tystheten här. Förra måndagen hamnade jag akut på IVA. Och världen slogs omkull för en stund. 

Jag ska inte trötta ut er med den historien. Men det är varje fall därför det har varit tyst. Och fortfarande känner jag att jag har 1000 funderingar som snurrar angående min framtid. Men tiden får ge dom svaren. OBS! Jag är inte döende. 

Det komiska (så här i efterhand) är att massa roligheter hände medan jag låg på sjukhuset. Som att julkorten blev klara. Mitt ”mitt i allt projekt” blev levererat på pall. Fick en första beställning på det projektet. En bok har gått iväg till tryck och kommer snart levereras. 

Men det är ju svårt att njuta när man ligger i en sjukhussäng. Istället insåg jag något fruktansvärt stressande. INGEN har koll om jag inte är vid medvetande. Fy vad jobbigt det var. 

Min familj försökte backa upp så gott det gick. Men ändå låg jag och grät av stress och ville bara hem och fixa saker. Samtidigt sitter läkarna och förklara att jag höll på att stryka med. Och att jag måste lugna mig. Och framförallt inse att inget är viktigare än livet. 

Idag tycker jag ju att mitt resonemang var galet. Men samtidigt så har jag slitit så hårt för mitt företag att ingen nog kan förstå hur det känns. Utan mitt företag hade jag varit en helt sjukskriven, bitter människa som hela tiden fått höra att ingen vill anställa mig för att jag är sjuk. 

Men eftersom jag snällt fick ligga kvar så började jag planera hur jag kan underlätta för mig och alla runt om med några enkla saker i vardagen. Jag är sjuk och jag kommer hamna i den där sängen igen. Men nästa gång ska fokus ligga på rätt grej. 

Har strukturerat upp en del när jag kom hem

  
Synkat almanackor med gubben. Så att han har koll på mina bokningar. 

  
Sedan ska jag idag in och kolla Facebook ?

  
Har sån ångest för det. Känns som jag är förpliktigad till en massa saker så fort jag trycker på knappen. 

Samtidigt vill jag ju visa ALLT roligt som händer nu. Kommer spamma sönder er. FÖRLÅT i förskott. 

Håll utkik på allt kul som kommer nu. Kommer även en tävlings veckan på Instagram. 

5 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *