Ni kan tacka mig?

7 december, 2015 Posted by Emmalill

Jag vet inte om ni minns att jag var med i Rix morronzoo förra året. Ni kan lyssna på det HÄR Det var en av dom roligaste grejorna jag gjort. Även om jag så uppenbart inte var mediavan och borde bli bättre och snabbare på att svara. Man lär så länge man lever ?

Men ivarjefall så fick man en uppgift att ställa en fråga till nästa dags gäst, vilket var Per Lernström. Och det blev faktiskt riktigt bra och det slutade med att han ”sjöng” i radion. HÄR kan ni lyssna på det. Min fråga är i slutet. 

Så gissa om jag gapade när han till årets idol gjort en video där han sjöng en (just det) Thake that sång.  Tror nog att jag sådde ett lite frö som sedan slutade i DETTA  Så varsågoda allihop ?

IMG_1448 2

5 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *