>När jag var………………

17 januari, 2010 Posted by Emmalill

>

……..yngre ville jag bli fotograf.

Tycker fortfarande det är kul att fotografera även om jag är skitdålig på att ta mig tiden.

I min familj så har jag ju flera intresserade av samma sak. Min pappa som har tävlat och vunnit många tävlingar, min storebror som är fantastiskt duktig ( hans hemsida ) min dotter som drömmer om att bli fotograf o tar det flesta av bilderna till min blogg (hennes blogg här)

Men även nu när vi vuxit upp och människor man ”hängde” med förr har samma intresse.

Var inne på Robert Claessons hemsida http://www.rcfoto.se/ o kikade. Blev grymt sugen på en bild med vovven. Även med familjen, men det tog vi nyligen. Ser ni bilden med killen o hunden, typ en sådan menar jag.

Jag hoppas alltid alla få genomföra sina drömmar, o här ser jag ju att en del är på G i rätt riktning
Dessa 2 tog jag för läääänge sedan på mina änglar, dom tycker jag verkligen om.
MiniMe
Midi ME
Hoppas alla gör allt för att förverkliga sina drömmar.
Emmalill

Be the first to like.

4 Responses to >När jag var………………

 1. Malle says:

  >Ja följa sina drömmar borde alla göra tyvärr så gör inte särskilt många det:( jag är en av dem, man har många drömmar men inte modet att försöka genomföra dem, man tar den trygga vägen till framtiden. synd men sant!

 2. Violen Från Flen says:

  >De är så söta de bilderna!! 🙂

 3. Pillan says:

  >Vilken sötnos!

 4. Nilla says:

  >men vilka sötisar du har…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *