Lite pyssel

21 juli, 2011 Posted by Emmalill

Fy vad svårt det är att uppdatera just nu.

För det första är min dator hos dator doktorn 🙁 Fick idag sms besked att dom beställt hem reservdel som tar 7-8 dagar att få hem :O krupp!!!! Sen ska fanskapet monteras dit oxå…..

Innan satt jag alltid vid denna stationära (stavning???) datorn. Men har för ont i min dåliga kropp för att göra det. så då dra man sig för att sitta här.

För det andra, det är semester, har fullt upp med att umgås med vänner och familj.

Hade precis underbara Miss R och mister H här på besök. Älskar det. För det första så är mister H som en fantastisk (store)bror till än, fast kanske mer en tvillingbror till min man 😛 haha, fy fasen vad dom 2 härja. När jag tänker efter, kanske lillebror ändå 😉  Visst jag har 5 syskon, men en extra gör ju inget 😉 Och att han sedan är tillsammans med fina Miss R gör inte saken sämre på något sett. Tycker det är så kul att prata inredning med henne, vi har väldigt olika stilar och ändå tänker och tycker så mycket lika. Det är liiiiiiiter mer givande att prata inredning med henne än med sin egen man, hahah. Dessutom tycker hon och jag likadant om vår utbyggnad gubben bygger nu. Tyvärr var det dom (gubben & Mister H) mot oss. Men än är inte sista ordet sagt 😉

Sen som sagt håller gubben på att bygga ut vårt hus. Vi bor idag i ett 150 kvm stort hus + källare + ateljé. Och ändå räcker det inte till. Så det han bygger nu ska bli vårt sovrum ( 36 kvm) + någon tvhörna för honom, då han vill titta på sport och ingen annan i familjen vill det hehe.

Kan visa vårt pytte, pytte, pyttelilla sovrum någon dag framöver, så förstår ni 😉

I mitt huvud snurra då så klart inredning. Håller på att sätta ihop inspirationsbilder så att ni kan få se hur jag tänker. Men det är inte helt klart än…..

Så då har jag rotat bland mina foton (blir en heldel) för att bjuda er på någonting. så denna vecka får bli lite pysselinspirerad, så det blir någonting 😀

Börja med min älskade malmkorna. Den har piffats till lite.

Letade ett bra tag efter just malmkrona till finrummet, då jag tycker det är såååååvackert. Hittade en fin på loppis, meeeen, när jag går på loppis vet jag exakt vad jag vill ha. Sätter ett maxpris innan på alla saker jag letar efter. Så just den malmkronan var på tok för dyr…..eller 150 kr för dyr, hahaha. Men jag är tvärbestämd, har jag satt ett pris så är det det som gäller. Ha tålamod så dyker den rätta tinget upp för rätt pris så småningom.

Och mycket riktigt, en dag ringer syster. Då har hon hittat 2 malmkronor till en bra bit under mitt maxpris. Så gulliga hon köper den ena till mig 😀

Till malmkronan fanns så himla fula lampskärma i bruntbeigetnågontingugly.

Så jag slet av tyget tvärt, men visste inte då vad jag skulle göra med dom, så dom hamnade i en låda på vinden, i väntan på bättre tider 🙂

Malmkronan hängdes upp i finrummmet för typ 3 årsedan, hehe. Men har inte känts helt komplett.

Så ideerna har varit många vad jag ska göra med lampskärmana, men ingen har känts helt 100. Så för ett tag sedan kom jag på vad jag skulle göra…….. och så blev det. Och jag är HELNÖJD!!!!!

 

innan behandling av mig 🙂

och så lite färg 😉

Tada 😀 me love a lot!

Denna tråd går genom hela rummet. Så imorgon ska ni få se mer 😉

 

Emmalill

Be the first to like.

3 Responses to Lite pyssel

 1. Pingback: Lovade ju pyssel » Lilla Engla

 2. Karin says:

  Hej!
  Ser att du har exakt samma malmlampa som jag ärvt
  efter min mamma. Har du bytt ut elen i lampan?
  Min man anser att den är farlig, den är gammal.
  Den är köpt 1948. Problemet är att vi inte får isär
  den. Hur har du gjort.

  Hälsningar
  Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *