Just nu…

22 mars, 2017 Posted by Emmalill

….lyssnar jag på Kristina Ohlssons serie. Ni vet hon som skrev Sjuka Själar som jag tipsat om hejvilt. 

Gillade den så mycket att jag läste en annan av henne, Askungar, som var kanon. Sedan plöjde jag ett gäng andra böcker. Sedan tänkte jag att ”just det, Kristina Ohlsson skriver bra” så tog ytterligare en bok av henne, Tusenskönor. Tyckte jag kände igen karaktärena men tänkte inte mer på det. 

Så plöjde jag 3 andra böcker. Efter dom tänkte jag att jag verkligen skulle kolla igenom vad Kristina skrivit mer. Insåg att hon skrivit en serie med Fredrika Bergman. Och dom 2 jag redan läst visade sig ingå i den. 

Och kan ni tänka er, jag hade lyckats läsa dom i rätt ordning. Så nu lyssnar jag på nr 3, Änglavakter. Och är så lycklig, för det finns 3 till efter denna. Mars är räddad. 


Kan verkligen rekommendera hennes böcker. 

3 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *