Jag är en junky på ljudböcker

25 januari, 2018 Posted by Emmalill

Som jag har skrivit innan så älskar jag ljudböcker och poddar. Jag lyssnar på 2-4 böcker i veckan och gud vet hur många poddar. Så kan säga att jag sliter på headsetet. Inte bara det, jag har ju en del telefonmöten med och då behöver jag ett väl fungerande headset.

Faktiskt så avverkar jag en del möten/samtal på resande fot. Vilket gör om jag kör bil att sladden fastnar i framförallt knoppen jag har på ratten för att kunna köra. När jag lyssnar på böcker så är sladden antingen ivägen när jag jobbar eller snurrar jag in mig när jag sover.

Jag har ett trådlöst headset sedan många år. Men det är hårt och därför obekvämt när man sover. Eftersom mitt vanliga headset knappt fungerar längre, utan den jag pratar med knappt hör mig, så beställde jag nu ett nytt. Och då valde jag ett med en favorit detalj, hänget över öronen. Det underlättar så tycker jag. När jag har den varianten så undrar jag hur jag någonsin kunnat välja något annat. Men när jag köper nytt snålar jag varannan gång ur. Nu var det rea så borde väl bunkrat upp. Men men, ett nytt par ivarje fall. Så nu är jag redo för kommande telefonmöten som står på agendan närmsta veckorna.

1 person likes this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *