Innan sommaren…

15 december, 2015 Posted by Emmalill

…gjorde jag klart nr 4,5 och 6 i Dolly detektiv serien. Det är bästa Anna Hansson som skrivit och jag som illustrerat. Sedan har jag gått och väntat på att dom ska skickas på tryck och att en kartong med ny tryckta böcker ska landa i min hall. 

Igår fick jag min efterlängtade kartong med böcker ? lite extra roligt att få hem en bok som jag var klar med för över 6 månader sedan. 

Helt ärligt kom jag inte riktigt ihåg hur bilderna såg ut. Dels satt jag med 3 Dollyböcker samtidigt. Och efter har jag gjort 1 bok, Osynliga faror, och påbörjat 2 andra. + 3 dummysar till andra manus. Och lite små jobb. 

Det jag kom ihåg med just denna Dolly detektiv och bokstölden, är att jag tyckte den var ganska svår. Tyckte biblioteksmiljön kändes stum. Men ändå gjorde jag ett uppslag jag gillade jättemycket. 

Men när jag bläddrade i den så kändes det så bra. Tycker nog denna blev den finaste. Helt tvärtom mot vad jag kände när jag satt och jobbade med den. 

  
Detta är uppslaget jag blev så nöjd med. 

  
Nu tänker ni säkert att jag skulle tagit en bättre bild. Men jag tycker det är bättre ni köper den eller lånar den på ert bibliotek ? för hela boken är både rolig och fin. 

Nr 5 i serien, Dolly detektiv och midnattsmysteriet, kommer våren 2016. Och nr 6 kommer hösten 2016. 

Kommer typ ha glömt dom då ? men då blir det en glad överraskning när dom dyker upp ???

5 people like this post.

4 Responses to Innan sommaren…

  1. Anna Hansson says:

    Jag är så glad att du känner dig nöjd över boken. Den är jättefin! 🙂 Och jag längtar redan tills vi får bläddra i Midnattsmysteriet! 🙂

    • Emmalill says:

      Glad att du också tycker det. Jag längtar också till midnattsmysteriet så himla mycket. Men den skulle komma nu under våren, så det borde ju inte vara om allt för länge 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *