För er som missade igår…

18 november, 2014 Posted by Emmalill

….när jag var på tv. Här är LÄNKEN
Så ni som vill kan titta 🙂

IMG_1616.JPG

Be the first to like.

4 Responses to För er som missade igår…

 1. monica says:

  Blev så glad av din positiva inställning trots de problem du har 🙂 Du är en sann glädjespridare som vi alla får ta del av genom det du har skapat. Att leva med eds är inte enkelt utan man får hela tiden anpassa sig till sin sjukdom. Jag undrar vilken form av eds du har?

  • Emmalill says:

   Hej Monica. Tack!!! 🙂 Jag fick min diagnos när man räknade in i ”typer”. Och då hade jag symptom som passade jag in i både typ II, typ III och typ IV. Tror man kalla dom klassisk, kärl och hypermobilitet syndrom nu (är lite osäker där)
   Vilken har du?

   kram

   • monica says:

    Är under utredning men hade tack och lov inte kärltypen 🙂 Jag är överrörlig i fel riktning så även genetikern fick sig en funderare. Återbesök nästa månad. Gissar på hms eller hypermobilitetstypen. Mycket smärta med i bilden.

    Såg att du fyller år: ett stort grattis till dig och hoppas det blev en fin dag. 🙂

    • Emmalill says:

     Ok, skönt att det inte är kärltypen. Är glad för din skull trotts allt. Sedan är det självklart jättetråkigt med diagnos och sjukdom.
     Tack så jättemycket 🙂 Hade en fin dag trotts allt. Fick en 3-hjuling. Jag har sucktat efter en sådan i flera år. Så överaskade min stora fina familj mig med en. Chockad men SÅ lycklig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *