Ett skåp för 10 år

31 oktober, 2015 Posted by Emmalill

Jag ska göra ett skåp, typ tittskåp. Där i ska jag sätta saker som är ”mål” inför framtiden. Ett motivationsskåp istället för en boost-tavla/visionboard eller vad folk kallar dom. Jag vill ha ett skåp för att jag vill kunna sätta små saker i det.

Som tex min bil.

  
 

Jag har hört och läst andras mål och inte reflekterat jättemycket på det. Men så satt jag, syrran och kidsen och läste tex. listan över dom 200 mest utlånade författarna och illustratörena. Vet att Anna Hansson har ett mål att hamna där. Och när vi satt och läste så jag insåg att jag faktiskt också kan hamna där. Så tyckte jag att det var ett roligt drömmål att försöka nå.

Sedan bilen då, som jag tjatar om.

Ska lägga loggan på förlagens största jättar. Drömmen att bli utgiven på dom.

Kanske 3 mini dummisar – drömmen att få min lilla bokserie utgiven (gärna som en succé serie)

Hade tänkt göra en minitidning då det i flera år varit en dröm att få ett fortlöpande tidningsuppdrag. Men vet ni vad. Det har jag redan fått ? 

Berätta mer om det den 18:e november då nästa nummer kommer och jag kan visa er mitt jobb ??

Har några småsaker till som jag ska sätta i mitt skåp. Men återkommer när skåpet kommer upp. 

Vad har ni för drömmål att uppnå?

 

 

6 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *