Referenser

Funkibator förening

Emmalill Frank har av mig varit engagerad flera gånger i föreläsningssyfte. Hon tar talat om entreprenörskap, sin personliga historia samt om diagnoser och långvarig smärta.

Hon har ett flexibelt upplägg och ett innehåll med bredd. Publiken hålls både intresserad och engagerad, och särskilt genom att hon hela tiden har med dem. Emmalills budskap innehåller både igenkänningsfaktorer och ny kunskap. Som åhörare blir man nyfiken där man vill fortsätta lyssna.

Jag uppskattar Emmalills fingertoppskänsla och den energin och personligheten som hon förmedlar.

Hon passar perfekt för den arrangör som vill ha en professionell föreläsare. Emmalill har just det där som behövs.

Pia Hammargren

Ordförande Funkibator förening

Nätverket SIP

Jag har anlitat Emmalill till flera föreläsningstillfällen och hon är alltid ett säkert kort avseende att få nöjda åhörare. I sin föreläsning förmedlar hon på ett personlig sätt både inspiration och energi. Emmalill är en person som både har en intressant livshistoria, ett spännande yrkesval och som är kompetent i det hon gör. Den som funderar på att engagera Emmalill kan känna sig säker på att få besökare som lämnar nöjda och glada! Jag kan inget annat än att rekommendera henne till persoanlträffar, föreningsträffar, konferenser och liknande.

Stefan Johansson

Nätverket SIP

SaabAerotech

Vi fick kontakt med Emmalill redan när hon studerade till hälsoutvecklare på Grimslövs Folkhögskola.
Bakgrunden till detta är att vi tycker det är helt avgörande att vår personal är frisk, glad och motiverad för att kunna delta i den ständiga utvecklingen och förändringen av vår verksamhet. Vår verksamhet som i huvudsak handlar om tekniska tjänster till kvalificerade tekniska system är minst sagt tuff och utmanande i alla dess former.

Att vi valde att behålla och utveckla kontakten med just Emmalill grundar sig i de positiva erfarenheterna redan från första början. Emmalills entusiastiska och entusiasmerande sätt att få fler och fler aktiv är oslagbara. Samtidigt är Emmalills bredd, innefattande coachning, kostrådgivning, massage, träning och tester, en kombination som tilltalar oss mycket.

Vi rekommenderar å det varmaste Emmalill om ni står inför valet att välja.

Peter Axelsson Avdelningschef Sensors, Command & Control vid SAAB Aerotech 

Med vänlig hälsning

Peter Axelsson

General Manager
Sensors, Command & Control
Electronic Systems Services
SE-351 80 Växjö, Sweden

Vederslöv/Dännigelanda IF:s damlag

Vederslöv/Dännigelanda IF:s damlag har under ett flertal tillfällen anlitat Emmalill  och hennes fantastiskt ”mysiga” boxpass!

Vi är en härlig blandning av både unga och lite äldre tjejer som alla uppskattade den här typen av träning som ett skönt avbräck mellan löppassen på grusplanen!

Passen är jobbiga, svetten rinner ordentligt i pannan, pulsen är på max och tempot högt.

Men de är också sjukt roliga! Kan vara väldigt befriande att få ta i lite extra med den där kroken när tränaren står framför med mitsarna! Och så skönt efteråt när man verkligen känner att man har gett allt och är nöjd med sig själv!

Emmalill har dessutom en smått övernaturlig förmåga att peppa och pusha en till att ta i lite extra och hennes energi och glädje smittar av sig ordentligt!

Både V/DIF och jag personligen vill varmt rekommendera Emmalill.

 

Malin Nilsson,

Tränare och spelare

Vederslöv/Dänningelanda IF

 

Scandic Hotell, Växjö

På Scandic jobbar vi aktivt med hälsa och friskvård och har en egen hälsogrupp som bland annat ordnar olika hälsoaktiviteter för personalen. Även här har vi haft stor hjälp av Emmalill som har haft både föreläsningar och lett både Pump, Box och Yoga i våra egna konferenslokaler. Emmalill är en superhärlig tjej, full av energi och vi ser fram emot fler spännande och inspirerande pass tillsammans med henne…

Johanna Elofsson        

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *