Emmalill föreläser

Emmalill är ute och föreläser en hel del, huvudsakligen på företag, men även för andra så som föreningar, privata tillställningar och grupper.

Hon är väldigt uppskattad som föreläsare då hon har lätt för att sprida energi och glädje.

Emmalill anspassar föreläsningens innehåll efter publiken och har tre huvudsakliga teman.

Hon föreläser främst i positivt tänkande och i inspiration att se framgång i motgångar. Men även inom hälsa och friskvård

Dom 4 olika temana är

Min sjukdom gör att jag lever min dröm. 

Emmalill har en medfödd sjukdom som har gett henne en tuff match i livet. Med 19 st handoperationer, en knäoperation och 2 kommande fotoperationer har hon haft svårt att etablera sig på arbetsmarknaden. Med hjälp av motion och positivt tänkande har hon idag vänt sin motgång till framgång.

Tack vare sin sjukdom jobbar Emmalill idag som barnboksillustratör och barnboksförfattare som är hennes drömyrke, vilket hon aldrig vågat satsat på om hon inte blivit sjuk och bestämt sig för att lyckas ta sig in på arbetsmarknaden på sitt eget vis och för att ha ett mål att jobba för.

När andra tycker att det är orättvist att någon drabbas så hårt av en sjukdom som Emmalill gjort, håller hon själv stenhårt fast vid att det var det bästa som kunde hända, utan sin resa hade hon aldrig levt sin dröm.

Win Win. 

Emmalill har i flera år jobbat efter tankesättet win win, som idag används flitigare och flitigare för positivt tänkande. Hon vill att man ska få ut en winwin situation av allt man ta för sig att göra. Att man ska se två positiva saker istället för en dålig. Detta är ett sett att tänka på, inte bara inom motion och träning. Utan framför allt i vardagen och vardags situationer för att få ut det mesta och bästa av livet.

Jag är inte dum i huvudet, det kallas dyslexi

Emmalill berätta om om sin tuffa tid i skolan där hon blev ”dumförklarad” av både lärare och sina klasskompisar. Att växa upp med tron att man är trögare än alla andra, för att i vuxen ålder få diagnosen dyslexi och för första gången verkligen förstå att man inte är dum. Hur hon en dag bestämmer sig för att skriva Sveriges första barnbok om läs och skrivsvårigheter trots dyslexi.

Motivation till motion.

Då Emmalill har en medfödd sjukdom har hon fått lära sig hur viktigt det är att hålla sig i form och hur mycket bättre man mår om man är fysiskt aktiv. Hon förklara på ett enkelt och inspirerade sett hur man lätt kan gå från ”soffpotatis” till en fysiskt aktiv människa, vad man bör tänka på och hur man mentalt jobbar för att vinna över soffan och istället ta sig ut på tex en promenad.

Alla 4 delarna går att baka ihop till en längre föreläsning och det går även att lägga till ett av alla träningspassen Emmalill instruera i ( med förbehållning av hur hennes dagsform ser ut i förhållande till hennes sjukdom)

Maila angående offert förfrågan och bokning till hej@emmalillfrank.se

4 Responses to Emmalill föreläser

  1. ulrika says:

    Hej. Emmalill såg dig på Gokväll, vill bara tipsa dig om edsmammans blogg. Helt otrolig tillfrisknande.

  2. Såg dig i tv fråga doktorn! Tyckte du var jättebra att lyssna på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *