Det krävs så lite…

29 augusti, 2016 Posted by Emmalill

…nu för tiden för att kroppen inte ska orka med. Förra sommaren var katastrof. Jag hade så ont i nacka, rygg och huvud. Vi gjorde allt som vi kunde komma på, HÄR kan ni läsa om det, för att det skulle bli bättre.

Och till viss del hjälpte det väl. Men som det verkar så är sommaren inte alls min tid på året längre. Jag blir alltid mycket, mycket sämre. Visst riktig vinter är inte heller min kropps favoritperiod, men det blir ju inte alltid vinter längre. I vilket fall som helst så känns det som att dessa perioder där kroppen är så nedsatt som den är just nu, är den också mycket känsligare för om jag missköter min arbetsställning.

Så jag har gjort en ny investering. Ett nytt ljusbord.

Jag fick ju ett jättefint som min pappa gjort i 30-årspresent, kolla HÄR . Det är rejält och bra. Men det går bara att luta på kortsidan. Och jag målar alltid på långsidan. + att det är så stort och rejält att det går inte flytta med. Så arbetsställningen är inte så bra till detta tyvärr.

Sedan köpte jag ett mindre av en bekant som hennes pappa gjort. Men det är faktiskt lite litet, och lamporna i blir alltid så varma i denna (Har testat att byta) så pappret bubblar sig. Så man måste pausa hela tiden.

Har på senare tid då nacken skrikit av smärta börjat överväga ett nytt ljusbord. Kollade länge på detta

artograph_lighttracer_ii_ljusbord_a3

Artograph LightTracer II Ljusbord A3

Men så satt jag och chattade med en underbar kollega och vän, henne hittar ni HÄR som är så klok. Hon berättade att hon hade detta

daylight_wafer_ljusbord_a4

Daylight Wafer Ljusbord LED A4+

Att det var tunt som ett block, lätt att bära med och att man kunde justera ljuset. Så då låg jag och tänkte på detta. Kom fram till att det är ju perfekt. Då kan det ju ligga på mina ritbord och därmed få rätt vinkel på det. Så jag slog till, fast på ett A3. Jag målar oftast A3 faktiskt.

Och penstore har service utan dess like. Dagen efter hade det kommit 🙂

IMG_9428

Jag är supernöjd. Och så tacksam för att ha så duktig och klok kollega och vän som Sara. In och titta på allt fint hon gör NU! smill.se

 

 

9 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *