Det är inte…

18 mars, 2015 Posted by Emmalill

…så ofta jag låter min sjukdom ta så mycket plats här. Den känns så ointressant. Men ibland för den med lite annat. Som igår låg jag på operations bordet för att operera händerna för 16 gången (helt galet) dom skulle ta ut sådana här som var på viftJust denna satt in i knogen på pekfingret. Tyvärr inte lika coolt som på Wolverin i X-man. 

Fram till denna operationen hade jag sytt 595 stygn exakt i mina händer. Och varför vet jag detta. Jo för vid varje operation gissar vi i familjen hur många stygn det kan vara. Dvs ha lite vadslagning. Man måste göra något kul av ALLT. Så vad tror ni? Kommer jag knäcka 600 nu? Gör mig glad och gissa

Jag har själv ingen aning

Några gamla bilder 🙂

Be the first to like.

One Response to Det är inte…

  1. Kakan says:

    Japp du kommer spräcka 600 gränsen stort tror jag. Jag tror du nu ligger på 618 st stygn. Lawalawa ❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *