35 år

26 november, 2014 Posted by Emmalill

Igår fyllde jag alltså 35 år. Världsklass 🙂
Eftersom jag har varit inne i en period med dålig sömn. Så önskade jag mig sömn. Och faktiskt sov jag hela natten fram till 9.30. Så skönt.

Sömndrucken upptäcker jag att jag hade flera sms, snaochats, meddelande och inte mindre än 96 hälsningar på FB. Snacka om att vakna till lycka. Och innan jag la mig på kvällen hade det nästan dubblats till 186. Helt galet! Att solen sen strålade utanför fönstret gjorde inte det sämre.

Fick spontanbesök av min fina vän Mrs A. Så underbart. Hon ger Energipåfyllning så det räcker minst 1 månad.

När kidsen kom hem sjöng familjen för mig. Och jag fick en burk chailatte och hårolja. Dom vet precis vad jag vill ha och behöver. Nu finns det hopp för mitt ruffs 🙂 och gott luktar det.

Sedan bar det iväg till stan med familjen. Vi skulle ut och äta i all enkelhet. Jag sa till gubben kvällen innan att det kändes lite dumt att jag inte frågat min familj (syskon och förälder) om dom ville med. Men att det varit lite mycket på sistone så har inte haft huvudet med mig och därmed inte tänkt så långt. Han sa att dom säkert förstod. Så bestämde mig för att släppa det då det ändå var försent.
Vi åkte först till Bishop arms där vi skulle ta en öl/cider. Helt plötsligt står lilla syster den yngre och hennes man och deras lilleman där. Blev så glad och så paff. När vi sitter där och pratar att det kanske var dumt att dom inte frågade alla. Men tänker sedan att det kanske dom gjorde och ingen kunde. Trotts allt tisdag.
Sedan beger vi oss till restaurangen. När jag kommer in sitter alla (nästan) där och väntar. Så chockad jag blev. Och så jävla(ursäkta) glad. Börja så klart gråta av glädje.

Sedan när vi sitter där och har trevligt räcker dom plötsligt över ett litet paket som är från alla. Jag tänker att det ser ut som en smyckesask. Jag läser ett rim som står med. Fattar inte alls vad det kan vara. Öppnar paketet. I ligger nycklar och en lapp…och jag förstår fortfarande inte. Sedan tittar jag på lappen.

IMG_1723.JPG
Så länge jag drömt om att få cykla igen. Som jag grät av glädje. Sen grät typ alla. Min underbara familj som jag älskar er.
Och extra bonus är att den har elmotor om jag inta klara cykla hela tiden. Så skönt att få en liten bit frihet. Att slippa ragga skjuts till affären 🙂 eller bibblan.

Tack allihopa!!!

Be the first to like.

2 Responses to 35 år

  1. Vilken fin cykel du fick. Hur fungerar den? är det som en vanlig el-cykel, att man måste trampa för att elen ska fungera?
    Ha en bra dag! Lisa

    • Emmalill says:

      Hej Lisa. Jag fick hem den igår, eftersom min svåger ville kolla att allt fungerade med bromsar, lampor och allt först. Så har bara testcyklat idag. Har inte hunnit prova elmotorn än. Men återkommer när jag testat den 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *