Vem vill inta vara Julia Roberts

19 juni, 2013 Posted by Emmalill

Vem ville inte vara Julia Roberts i ”pretty woman” när man var yngre. Alltså då inte en prostituerad, utan flickan som träffar sin drömprins och blir bortskämd, vacker, kär och älskad.
Det fanns en outfit Julia har i filmen som jag tyckte extra mycket om. Och jag minns hur mina vänner total sågade den för att den var brun.
Ja, den var brun, men enkel och ändå så vacker, framförallt till hennes härliga röda hår. Jag ville verkligen ha en sådan klänning.

Åren har nu gått, jag har själv tonårsdöttrar. Och nu när det är sommarlov, har vi filmkvällar typ varje kväll. En kväll frågade jag om dom sett just ” pretty woman” till min förvåning hade dom inte det. Waht??? De e ju en klassiker ju.

Så den kvällen blev det ”pretty woman” och fortfarande älskar jag klänningen hon har i brunt. Nu när man är vuxen så skulle man ju ”våga” ha en sådan klänning. Nu har man ju hittat sig skälv och vet vad man passar i och framförallt känner sig bekväm i.

Idag när jag som vanligt ögonshopade på nätet hittade jag den :O så nu velar jag, ska jag eller ska jag inte………..

20130619-170520.jpg

Ok, inte riktigt samma skurning……men ändå väldigt vacker

Be the first to like.

One Response to Vem vill inta vara Julia Roberts

  1. Pingback: Emmalill Frank » Blog Archive » Kommer ni ihåg?????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *