Växjö bladet Kronobergan

17 januari, 2016 Posted by Emmalill

I fredags eftermiddag fick jag ett samtal från en journalist som ville göra ett reportage. Vi kollade på dagar som skulle fungera. Och i söndags kom han hit Tore från Växjöbladet Kronobergan. 

Det var så trevligt och vi pratade på. Alltid lika imponerad av journalister som kan få ut något om mitt pladdrande. 

Så i fredags fanns den i butiken. Så jag åkte ner för att köpa ett ex att läsa. Och när jag tar upp tidningen ser jag att jag täcker omslaget ?Jätteroligt, men rodnade ändå när jag la fram den till kassörskan ?

Reportaget var jättebra och bilderna var så fina. Många bilder och det gillar jag. Älskar att han fotat mina färgglada pennor. De flesta, även Tore beskriver att dom ser mig som en färgstark person. Och mig ihop med mina färgglada detaljer blir bra ?

   
 

6 people like this post.

4 Responses to Växjö bladet Kronobergan

  1. Holmfridur says:

    så kul!!! Du är bäst!!!

  2. Anna Hansson says:

    Fin artikel och bra med lite Dolly-reklam! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *