Testar…

24 november, 2016 Posted by Emmalill

…nya pennor. Det är färgpennor från Faber Castell. Jag vill ju bredda mig i teknik.

Har legat med feber ett tag nu. Så då passade jag på att rita efter eget önskemål så att säga.


Hittade ett så fint konto på instagram @wildlifeonearth Där finns så himla många fina bilder. Jättemånga på tigrar. Vilket fick mig att minnas att en blyertstekning jag gjorde i högstadiet där man målade en tiger. Min bildlärare tyckte den blev så bra att han hängde upp den i korridoren, kommer så väl ihåg hur stolt jag var. Och när jag såg dessa tigrar på insta blev jag så sugen på att rita tigrar igen. Och det passar ju då utmärkt att testa mina nya pennor.

Åh vad jag älskar dessa pennor. Dom är dessvärre ganska dyra så köpte ju ett pack med 36 nyanser, vilket jag ångrar nu, då jag saknade en massa färger. Men ville ju testa dom först. Tack och lov så hittade jag ett ställe som säljer dom styckvis, så köpte till några. Och Drewex min älsklingsaffär säljer säkert dom också.

Men visst hade tigern blirvit finare om jag ritat på ett färgat papper. Som tur är har man så himla bra illustratörsvänner så bästa Sara, som även tipsade om dessa pennor, tipsade om block med bra färgade papper, samma ställe som säljer pennorna styckvis hade som tur var dessa blocken med. Så får snart en stor (själv betald) julklapp till mig.

tiger

 

4 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *