Som att ge godis till ett barn

29 augusti, 2012 Posted by Emmalill

Min Mini Me har börjat på boxning. Tänker här poängtera att jag fram till i sommar sagt blankt NEJ till att hon skulle börja, trotts att hon bönat och bett. klart att jag oroar mig för att hon ska gå igenom vad jag har gått igenom med operationer och allt. Men eftersom hon verkligen, verkligen ville detta och inget tyder på att hon har samma problem med händerna som mig, så låg jag en natt i sommars och övervägde hur mycket man kan ”skydda” sina barn.
Där och då bestämde jag mig för att vi testar med mitt vakande öga såklart. Så det är INTE jag som prackat på henne min dröm, ok!

Sedan ska jag villigt medge att jag blev stolt som en tupp när hon redan på sin andra träning blir handplockad för att hon har ”det”. Så nu får hon personlig träning av en boxningslgend från Växjö 😀
Och kanske var det just det jag visste och till och med var lite rädd för. Hon är ju inte Mini Me för inte liksom. Ett j***a anama och en vilja av stål.

Så igår kom hennes tränare med ett nytt hopprep. Kan säga att jag dreglade som ett barn. ( ni som känner mig vet att jag hoppar hopprep 6 dagar i veckan) det är som att ge godis till ett barn 🙂

20120829-104311.jpg

20120829-104323.jpg

Ännu stoltare blir ju mammi (jag) så klart när Midi Me dessutom ska börja styrketräning nu. Mina fina döttrar gör mig så sjukt stolt alltid. Men att dom har passion för mina stora intressen gör mig inte mindre stolt 😀

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *