Så himla bra recension!

16 september, 2016 Posted by Emmalill

Vi har fått en fantastisk recension på vår bok Flyga hem av @boksystrar följ dom på instagram för fler bokrecensioner. 


Repost from @boksystrar  – Nu har jag läst Flyga hem. En bok av Anna- Karin Andersson

Illustrationer av Emmalill Frank

Boken ges ut av Idus förlag
Sidor 25
Flyga hem handlar om de två flugorna Milla och Orvar. De börjar undra vart deras hem är. Alla tillhör någon plats utom de. De ger sig ut på en resa för att hitta hem. De reser kors och tvärs och mötter massor av djur och möjliga hem. Tillsist inser de att deras hem är där de väljer att det är. 

Det är en bilderbok som varvat den fina berättelsen om att hitta hem med fakta om människor och djur. Samt räkna och tänka. Det är som en gott och blandad påse som man kan tillsammans sitta och fundera på frågorna som ställs. Vilka mer djur sover i en grotta? Den kan användas i klass där barnen får prata och rita. Utbildning på ett roligt sätt. Författaren tar med oss på en resa och lär oss saker. Vissa djur som kom som förslag kändes obödigt svåra. Inget jag ens kom på. Men varför inte? Nu kan jag ju det. Texten kommer till sin rätt med de fina färglada illustrationerna. 

En användbar och trevlig bok.
#flygahem #bok #barnbok #barnböcker #barn #böcker #läsa #högläsning #children #childrensbok #picturebok #bilderbok #instabook #bookstagram #bookpicture #read #reading #läsa #läser @Idusforlag #boktips #bokförslag #bokbloggarev#recension

5 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *