Så galet GLAD!!!!

18 juni, 2014 Posted by Emmalill

Alltså jag är så galet glad idag. En STOR dröm har gått i uppfyllelse. Meeeeen jag har fått lära mig den hårda vägen att försöka hålla alla glada bubblor inom mig till papper är skrivet. Och ja, jag förstår att många räknat ut eller kommer räkna ut vad det gäller innan jag berättar. Men ingen mening ni frågar då jag varken tänker bekräfta eller dementera. Så jobbar jag 😉

Men i januari köpte jag dessa 3 pennorna, enbart till detta projektet.

20140618-121048-43848234.jpg
Sedan dess har dom legat på en hylla i hopp om att projektet någon dag skulle gå i lås. Många gånger har jag tänkt att jag skulle kanske använda dom ändå i något annat jobb. Men varje gång har jag tänkt om och låtit dom ligga kvar på sin hylla.

Och så igår blev det klart. Jag kommer få damma av dom och använda dom till det jag verkligen drömt om.

SÅ JÄVLA (förlåt) LYCKLIG!!!!!!!!!

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *