Rangordning av sociala medier

20 september, 2016 Posted by Emmalill

Hittade en lista på en annan blogg. 

Tänkte jag kör samma ???

1. Instagram – alltså älskar instagram. Där känns alla så positiva och glada. Man lägger upp bilder som gör än glad. Och det speglar av sig. Går nog in 50 gånger om dagen. 

2. Blogg – älskar att läsa bloggar. Speciellt när jag ska sova….och på morgonen när jag vaknar. Fast de flesta bloggar jag följer uppdatera Max 1 gång per dag. Och jag borde inte klaga, jag gör ju samma sak själv om ens det. 

3. Podcasts – är besatt av olika poddar. Och nu har listan på poddar jag följer blivit ännu längre. Hinner knappt ha ett liv? känner att jag nästa sviker storytel. Hinner bara med en bok i veckan. 

4. Snapchat – älskar att hålla daglig kontakt med folk via snap. Hatar ju att prata i telefon. Så detta passar mig perfekt ??

5. Facebook – går ju in på fejjan varje dag. Men blir mest deprimerad där nu för tiden. Allt känns så negativit, gnälligt, hemska klipp som delas hit och dit. Och ALLA skriker ut sina missnöjda åsikter. 

6. Pinterest – älskar pinterest NÄR jag letar inspiration till stuga, tatuering, kök, ateljé eller What ever. Där emellan glömmer jag att det finns. 

7. Twitter – är typ aldrig inne på twitter. Gillar alla kändisar som bara slänger ut massa fyndiga Twitts. Men det får mig att känna mig såååå tråkig. 

8. Youtube – mina döttrar är typ beroende av alla ”YouTubes” jag tycker det är sjuktråkigt. Förstår inte alls tjusningen med detta. 

Så ser min lista ut. Hur ser er ut?

4 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *