Om Emmalill

 Emmalill det är jag, en färgglad prick i mina bästa år (det året jag är, är alltid det bästa året)

Jag har en dröm och den drömmen är att fylla världen med roliga, knasiga, underbara figurer, filurer, knytt, groll, troll, krumelurer och andra skojiga små väsen som gör livet så mycket roligare.

När jag var barn ville alla mina kompisar bli sångerskor, poliser, flygkaptener eller artister. Jag ville bli en sagofigur. Då menar jag inte en prinsessa eller så, utan en färg sprakande, oformlig, mönstrad sak, som var busig, snäll och lite elak. Där det inte fanns något som var rätt eller fel. Utan det jag var – det var jag, och just då var det rätt 🙂

Vägen för att bli det jag är idag, så nära en sagofigur jag kan komma, barnboksillustratör (i första hand) har varit lång och inte så självklar som man kan tro.

Jag behövde bli sjuk för att våga leva min dröm! Och nu är jag där, nu är jag en frilansande barnboksillustratör.

Jag har illustrerat för flera förlag som Idus förlag, Beta pedagog förlag, Kikkuli förlag, Grensmans förlag och Vombat förlag.

One Response to Om Emmalill

  1. Julia says:

    Hej. Jag letar efter någon som vill hjälpa mig med en företagslogga. Och kände med en gång att du verkar ha den roliga stilen som jag letar efter. Maila mig väldigt gärna om du tycker det verkar intressant så berättar ja mer om mina tankar;) Med vänlig hälsning, julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *