Nope ?

18 september, 2015 Posted by Emmalill

Ingen biblioteksersättning i år

 

 Man måste komma över 2000 utlån (sammanlagt på böcker jag har) för att få något utbetalt. Och 2014 hade jag bara 4 böcker som jag hade rätt att få ersättning för.

Och då var den 4:e Vem vill ha en vårta på näsan? Och den började inte säljas fören typ i november, så hade bara 10 utlån på den.

Och dom andra 3 böckerna – Mosnaterna, Vem är rädd nu då? och Fina fisken delar man ersättning med författaren, så då är det det dubbla som krävs för att få ersättning. Och Trubbel boken är kapitelbok, så den får jag inget för. Inte heller Ett hundliv för det är ju inte en sån bok 😀

Men nästa år borde jag få för första gången. DÅ har jag ju dessa 4 + 3 Dolly böcker och Var är kaninis? och eventuellt en bok som strax är klar här.

Så nu hoppas jag att mina 1271 utlån 2014 generera i ett arbetsstipendie 😉 För dessa hamnar nämligen i en fond som sedan används till just stipendierna. Så kan ju fortfarande ”ha nytta” av utlånen. Håll tummen.

Och för er som inte köpt böckerna så är mitt tips, låna dom på ert bibliotek 😀 Finns dom inte där går det att önska att dom köper hem dom.

5 people like this post.

2 Responses to Nope ?

  1. Anna Hansson says:

    Nästa år får du!! 🙂

    • Emmalill says:

      Ja, det hoppas jag 😀 Då har ju Vem vill ha en vårta på näsan? Varit ute hela året + Dolly böckerna + Var är kaninis? Och den vi håller på med på Idus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *