Mp3 är ett måste!!!

6 maj, 2011 Posted by Emmalill

Vet inte om ni kom ihåg min gamla Mp3? Om inte klicka HÄR Jag Älskade denna lilla manik o den har varit underbar när jag jobbat i ateljen, varit ute o motionerat, när jag legat o njutit av sommaren o när jag legat sömnlös om nätterna (vilket jag tyvärr gör ofta)

Så förra hösten, när denna inte ens var 1 år ballade den ur totalt. Fick då en ny, som för 2 månader sedan bara la av.

(Har en teori att den är allergisk mot min mans musik smak, då den gett upp i samband med att han har haft den med real crapy musik på!! Läs, inte Queen eller Markoolio)

Då fick jag istället pengarna tillbaka, då dom inte sålde sådana mer. Men eftersom jag älskar modellen, så valde jag ändå att beställa hem en ny, fast rosa, då svart o gröna var slut. Vit ville jag ju inte ha, om den blir solkig av svett….

Kan säga att den var liiiite mer spacad än den gamla, till och med laddaren, ställningen den sitter på.

Blev kär <3 ska bara fylla på ljudboks bibloteket. Någon som kan tipsa om någon bra kriminalare eller deckare???

Emmalill

emma frank

Be the first to like.

One Response to Mp3 är ett måste!!!

  1. tkreutner says:

    Provar att kommentera med min Twitterinloggning…

    Man måste visst testa alla sådana här funktioner och inte bara anta att det funkar… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *