Mina inköp på mässan

26 september, 2016 Posted by Emmalill

Några inköp blev det på mässan. Hade bestämt redan innan att jag skulle köpa Jul på monsterhotellet i adventspresent till mina syskonbarn (sorry att jag avslöja det här ni syskon som läser?) och en till mig själv då jag ÄLSKAR julen. Det är fantastiska Anna Hansson som skrivit den, ni vet hon som skrivit Dolly böckerna

Tyvärr var inte Anna där så hon kunde signera dom. Men får släpa med dom nästa gång jag har möjlighet att träffa henne. 

Agaton Öman och alfabetet är ju Sven Nordqvists första barnbok, den han vann en tävling på Opal med?

Bert och skrynkliga tanten kändes så passande mig. Har alltid älskat Bert…och Anders och Sören?

Sist men INTE minst blev det 2 böcker som Maria Nilsson Thore illustrerat. Jag som stalkat henne på håll på instagram (nu äntligen vågat trycka på följa) tycker ju att jag varit med på resan när dom vuxit fram. 

2 fin fina påsar blev det med?

5 people like this post.

2 Responses to Mina inköp på mässan

  1. Anna Hansson says:

    Mycket bra bokval! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *