Min man <3

9 februari, 2014 Posted by Emmalill

Jag vet inte om det är för att jag legat sjuk i 2 veckor. Eller för att jag har en stor operation framför mig, eller för att han blankt säger nej till valpen jag hittat. Men nyss gjorde min man mig sååååååååå glad.

Jag har länge klurat på vår hall. Jag har väl aldrig varit riktigt nöjd med garderoberna där, och nej jag tycker inte det finns tillräckligt fina garderobsdörrar att byta till. Hade jag hittat någon riktigt gamla nött spegeldörr så kanske.

Så för ett tag sedan kom jag på den briljanta iden att riva garderoberna och sätta dit 2 gamla plåtskåp. Det hade blivit såååå fint. Tyvärr vet jag att min man inte har samma kärlek till flagnade,rostiga ting som jag har. Så visste att det här blir inte lätt att sälja in. Att dom dessutom ligger på 2000-3000 kr gör inte saken lättare. Det är inte vad han tycker man lägger pengar på, begagnatskit som han skulle sagt 🙂

20140104-223658.jpg

 

I stil med detta. Bild lånad på blocket.se

Så nu när jag har varit sjuk har jag legat och klurat, funderat o filosoferat. Jag är grym på det när jag är sjuk.

I vilket fall som helst så har jag nu kommit på den bästa iden ever. Så jag gick nyss ut och satte mig i köket hos min man, tog han i hand, sa ”bli inte arg nu”. Min man förväntar sig i detta läget att jag förmodligen ska böna o be om valpen jag vill ha. Det gör att jag redan där har halva vunnet. Jag lägger då fram lite fint min tanke om hallen, och då ska tilläggas att det innebär vägg och golv renovering, vilket brukar få min man att backa tvärt. Men istället skiner han upp (vilket kan vara av lättnad att det inte gällde valpen) går direkt ut i hallen, börja mäta och tänka och fundera. Och sedan var det bestämmt, VI FIXAR HALLEN!!!!

Min man är bäst! Han vet verkligen att jag behöver ett sådant här projekt för att hålla ihop. Jag älskar inredning. Och jag älskar att vi nu är på den biten att vi ska fixa sådant vi inte är nöjda med, som i det här fallet 2 fula garderober.

Ska ta kort och rita upp hur vi tänkt oss, så ska ni få se sedan 🙂

Skulle någon mot all förmodan ändå ha 2 gröna plåtskåp är jag ändå intresserad.

Hoppas, hoppas, hoppas nu att vi kan börja snart….

Be the first to like.

2 Responses to Min man <3

  1. Kakan says:

    Hoppas på samma tur som postskåpet! Stor kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *