Min cirkus!

28 september, 2016 Posted by Emmalill

Alltså igår, då packade jag ALLA djuren och begav mig till veterinären. Gibbe hade börjat klia sig i öronen. Han har ju alltid mer eller mindre kli pga sin allergi. Men nu tyckte jag det känndes som han kliade öronen mer. Och min tanke var skabb. Och hade han fått skabb så skulle det ju komma från katterna. Så dom fick snällt följa med. Och vi hade tänkt ett tag att vi skulle kolla Fatty (nej, han heter Junior, vi bara kallar han Fatty för han är så tjock) då han ibland blir irriterad när man klappa honom på ryggen.

Vi har även sagt att vi skulle kolla Chappe då han verkar ha mer ont i ryggen än vad han haft tidigare. Att det liksom blivit värre. Att han ibland haltar på högre bakben.

Så sagt och gjort så packade, ja det var verkligen packa, vi in alla djuren i bilen. Vi har ju bara en kattbur men 2 katter. Så jag improviserade lite (tada) och tog en låda och gjorde små fönster. Kan säga att Fatty var sådär imponerad. Kitty däremot älskar att åka bil, bara ligger och slumrar. Men hon är inte jätteförtjust i veterinären så hon försöker alltid spela tuff och fräser lite. Ingen blir jätterädd?

img_9773.jpg

Först kollade vi katterna. Men dom var så fina och friska. Inga problem där inte. Vilken lättnad. Skönt att ha kollat dom ivarjefall.

Däremot Gibbe hade en infektion i öronen så han blev ordinerad örondroppar. Gibbe håller ju på att svimma så fort han ser djurkliniken. Han är en sådan liten fegis.

Sedan var det Chappemannen gråskägg. Han älskar att åka bil och besöka veterinären men han var inte jätteförtjust i att veterinären klämde på bakbenet och hans muskler på den ena sidan var mindre och svagare än på den andra. Och symptomen visar att han nu har mer ont än innan. Så nu ska han äta smärtstillande i 2 månader så hoppas vi att han bli piggare och gladare igen och orkar mer. Framförallt bli mer smärtfri. Och funkar det så blir det smärtstillande för honom så länge det fungerar❤️❤️❤️

Sedan tog jag min flock och styrde hem igen. De flesta av oss helt slut efter detta besök med alla djuren. Men Chappe var pigg och fick ett jätte märgben som belöning för sin insatts idag 🙂

img_9778.jpg

3 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *