Jobb-procedur 

3 februari, 2016 Posted by Emmalill

Ok, som de flesta nog förstått vid det här laget så har jag min ateljé på vinden. Men vi har även ett stort kontor på våningsplan. 

Kontor = bokföring, pärmar, häftapparater, håltagare, papperslager, sladdar. Tråk. (Min man är också egenföretagare, därav stort kontor)

Ateljé = skapande, harmoni, färg, pennor, tjocka block, ljusbord, ritbord. Mys. 

Men min jobbprocedur ser ut så här. Skissa, skanna, maila, ändra, skanna, maila. Rätta till måttet, ljusbord, konturritar, färglägga för hand, skanna, finputsa datorn, färglägga stora ytor, maila. 

Delen ”rätta till måttet” är den jobbiga biten. Som ändå blivit en lättare bit men ändå lite jobbig. 

Jag ritar nämligen gärna på A4. Mitt favoritmått. Men sedan kanske bilden ska vara 21×17 cm. Innan ritade jag om fast mindre?? Men nu skanna jag in bilden. Ritar upp rätt mått i InDesign. Klistra in skiss i datorn och skriver ut. 

Det är här det jobbiga kommer. Jag har en A3 skanner i ateljén. Men skrivaren står NERE på kontoret ? ja jag är lat. Men har också väldigt dåliga fötter. 

Så härom natten bestämde jag mig. En liten smidig skrivare som skriver svart/vitt med billiga patroner till ateljén. Smidigt i min jobbprocedur. Google, Google, Google så var den beställd. 

Idag kom den……inte fullt så liten och smidig som jag önskade. Typ lika stor som scannern. 

  
Jaja, den var billig och har billiga patroner. 

  
Ska fixa och trixa till hörnan lite ?

3 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *