Ingen nyhet att…

25 juli, 2015 Posted by Emmalill

….jag inte är en trädgårdsmänniska. Enda land jag någonsin brytt mig om är mitt rabarberland. Men inte ens det har jag brytt mig på i åt. 

Men för….hur många årsedan det nu var som jag gjorde i ordning mitt rabarberland så räddade jag även en liten rosplanta. Jag råd frågade en vän om hur man skötte rosor. Och fick berättat att de flesta roser ska klippas när björkarna får öron…(?) 

Sagt och gjort har jag hållt mig till det alla år. Hade en vision om hur fin rosorna skulle växa på verandan (helst av sig själva) men nej. Någon enstaka knopp har det kommit. 

Så i år struntade jag även i rosplantan. Och vad händer. Jo långa rankor växer ut proppat med rosor. Men jag var såklart för sent på att. Så när jag försökte binda upp dom mot verandan knäckte jag dom. 

Så jag gjorde det enda rätta✂️✂️✂️

Räddade alla rosorna???

   
 
Nästan alla….

7 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *