Illustratörer jag gillar

21 januari, 2018 Posted by Emmalill

Min absoluta favorit illustratör just nu (förlåt Sven) är Peter de Seve. Jag gillar humorn i hans illustrationer. Alltså kolla bara kaninbilden. Den är så söt samtidigt skrattade jag så mycket när jag såg den. Dom bilderna som han har djur med på bara är ju så underbara. Sedan är jag en sucker för duktiga akvarellmålare. Nog för att jag själv skulle vilja kunna behärska den tekniken. Nu är jag ju inte helt 100% säker att det är akvarell på riktigt. För idag är ju tekniken så jäkla grym. Men tror det är akvarell.

En annan illustratör som gör mig varm i själen när han dyker upp i mitt flöde är Will Terry. Åh, visst blir man glad av hans illustrationer. Här har vi en som nog jobbar med ritplatta. Eller vad tror ni?

Kayla Harren. Titta och njut, vilken stjärna alltså. En detalj jag älskar med hennes karaktärer är näsorna. Tyvärr tog jag uppenbarligen inte någon av just dom bilderna där man ser det väl. Men gå in på hennes instagram och kolla. 

Sist men inte minst så har vi Tom Booth. My good, den översta bilden här, som jag skrattade. Älskar varje millimeter av den illustrationen. Jag kan verkligen konstatera att dom illustratörer som ritar med humor i fokus är dom illustratörer jag gillar bäst.

 

Jag hade gjort väldigt mycket för att få gå som typ lärling, prao, assistent, penselhållare hos dom. Ska ha det på nästa års önskelista till tomten……eller årets menar jag såklart. Då blir det ivarjefall 2 önskningar på listan denna gången.

1 person likes this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *