Ibland så….

24 mars, 2013 Posted by Emmalill

…..har till och med jag tur 🙂

Vi håller ju på ett renovera ” det gamla kontoret” här hemma.
Det tog bara 17,5 år för min man att säga mening ”åker du och köper tapet” dvs jag fick fria händer att VÄLJA tapet.
Innan har jag ”råkat” tapetsera om när han har jobbat eller varit iväg. Fast det mesta har vi valt tillsammans….och jag kan väl oftast haft sista ordet…..
Men nu gav han mig helt fria händer, whihohohoho

Så i torsdags hade jag ändå en del sjukhusbesök. Och vad livar inte upp tråkigheter om inte tapet och färg letande 😀

Hade lagt upp en plan i vilken ordning jag skulle beta av alla färghandlare. Var egentligen totalt slut i kroppen. Men struktur och effektivitet löser det mesta.

Så började med butiken närmst sjukan. Ganska snabbt såg mina småländska hökögon en korg med rea rullar. En sådan korg är alltid värd att ta en titt i. Hade i mitt huvud föreställt mig en tapet med turkos eller ljusblå botten. Såklart fanns det inga sådana tapeter i korgen.
Tittade mig omkring lite och JÄMTE korgen stod däremot 4 (ihop tejpade) rullar av en av mina favorit tapeter, Bohem från Borås tapeter.
Stod och dreglade på dom en stund och bestämde mig till slut för att fråga om dom tillhörde korgen.

Letade upp en kille och frågade. Han svarade lite tveksamt att han trodde det. Jag behövde ju bara 3 rullar, och bet mig nästan i tungan när jag hörde mig själv fråga om jag verkligen var tvungen att köpa alla 4 ( borde egentligen bara betalat och sprungit därifrån med alla 4 innan han ändrade sig och kom på att dom säkert inte alls var på rea) han tvekade en stund igen (hjärtat slog i 150) nä, du kan få köpa 3 av dom om du vill och så sprättade han upp tejpen, packade mina 3 rullar. Jag betalade och sprang ut i bilen och körde i 110 hem. Kände mig lite som en tjuv, en JÄVLIGT LYCKLIG sådan 🙂

Satt och kramade tapeten typ hela kvällen sen

20130323-222119.jpg

20130323-222136.jpg

En av dom vackraste tapeter jag vet, dessutom 3 rullar till ett pris mindre än vad en rulle egentligen kostar (japp, äkta smålänning)

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *