Ibland lurar jag mig själv……

11 februari, 2013 Posted by Emmalill

….som med denna lampa.
Jag hittade denna lampstome bland ”kasta” grejerna hos en vän som köpt hus. Och jag hade redan då en klar bild över att den skulle sprayas grön…..eller turkos och hänga på gamla kontoret när vi gjorde vid där. Tills vidare hamnade den i uthuset.

Det rummet, gamla kontoret, har lite högre i tak, tror det är 2.70 där inne. Och så sa min man något om en kristallkrona. Och då vågade jag ju inte ens nämna min skräplampa.

Så när adventsstjärnorna och ljusstakarna plåkades ner och mörkret slöt sig om oss igen började jag fundera på lampor. Och helt plötsligt kom jag på min skräplampa. Som grön skulle den ju passa utmärkt i vårt tvrum.

Så igår sprang jag ut i uthuset och hämtade min ”lilla” boll-lampa. Problemet var bara att den inte alls var handbolls stor som jag trodde/mindes………utan badbolls stor.

20130211-220315.jpg

Som ni förstår blir den svår att ha som hängande fönster lampa. Min backup plan var att spraya den svart och ha den i sovrummet, där har vi jättedjupa fönsterspråk. Men till och med där såg den tokstor ut.

Ni som känner mig vet att jag styr all inredning här hemma med (enligt vissa) järnhand. Så ju börjar projekt ”få-min- man- att- älska- min- (snart) gröna-skäpbolllampa-så-den-få-bo-på-gamlakontoret”
Så önska mig lycka till 😉

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *