Helgen som var och min lilla Champ

4 december, 2012 Posted by Emmalill

Ännu en helg förbi. Denna veckan som var har inte varit min bästa. Så helgen skulle vara lugn tänkte jag.

Lördagen började med att min Mini Me skulle gå sin allra första boxningsmatch. Snacka om att JAG var nervös. Hon var cool lugn ändan in i ringen, då blev hon liiite nervis, men det ska man vara 😉 Jag undrade många gånger innan det var hennes tur om vi gjort rätt som låtit henne tävla efter att bara tränat knappt 3 månader. Men hennes tränare var övertygade om att hon var redo, och dom bör ju veta liksom 😉

Första ronden märkte man att hon var stel och nervös. Jag började tro att vi gjort fel. Andra ronden höjde hon sig själv mot slutet. Nu trodde jag att det var kört. 3:e ronden kom, och nu hade hon ilsknat till. Så hon pucklade på den andra tjejen som en ångvält 😀

Så hon vann, tog sitt första guld i sin allra första tävling. Stolt mamma och pappa (som skrikit sig hesa på läktan) kunde pusta ut.

Foto: Andreas Nilsson/Bilderna.it

Efter det skulle jag har stått på julmarknad. Men det hela med boxningen drog över på tiden och jag mådde inte speciellt bra, så det blev att åka hem och kurera mig.

På kvällen var  vi bort bjudna en sväng. Trevligt sällskap, god mat och mycket skratt 🙂

Söndagen åkte vi och fixade vad som blivit fel när vi handlade till det nya kontoret. Sedan var det hem och adventspynta huset. Me like a lot 😀

 

Har massor mer av adventsljusstakar och stjärnor, men inser att ni inte är jätte intresserade av att se det 😉

 

 

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *