Har ju inte visat…..

10 mars, 2013 Posted by Emmalill

……min äldsta dotters skoltröja. En sådan tröja man har när man slutar 9:an. Vet inte om det kallas något speciellt?

I vilket fall som helst ville hon och hennes klasskompisar att jag skulle måla av deras lärare. Självklart, superkul, men alltid lite ångest 🙂 att ha en hel klass som ska tycka om det man gör. Och att dom ska ha dessa på sig mycket under en hel termin vilket innebär att lärarna i fråga kommer se dom hela tiden. Vad tycker dom liksom om sina porträtt???
Jag var så nervös att jag skickade gubben på det sista Föräldramötet. Så feg är jag 😛

Men lärarna hade tyckt att dom var så bra att dom beställ en tröja till sig själva, värsta bästa betyget.

Sedan träffade jag en av killarna i dotterns klass, i ett helt annat sammanhang. Och helt plötsligt, utan att prata om något som hade med skolan eller något sådant att göra, så säger han att tröjorna blev så fina med min bild :O
Blev så glad att jag nästan började gråta, löjligt. Men blev nog extra glad just för att det var en av killarna (fördomsfull? Ja kanske) att denna killen dessutom inte är den som säger varken bu eller bä gjorde att orden fick så mycket mer betydelse 🙂

Här är tröjan ivf

20130310-171419.jpg

Be the first to like.

One Response to Har ju inte visat…..

  1. Pingback: Emmalill Frank » Blog Archive » Skoltröjor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *