Håller på att fixa en ny portfolio

22 november, 2013 Posted by Emmalill

Jag har länge tänkt fixa med en ny portfolio, med fler bilder osv. Men man skjuter på saker och ting och det bara hänger över en.

Men så fick jag ett meddelande från one som jag har mitt domän hos. Att dom nu tillhanda höll ett galleri till domänet. Det fick mig att äntligen ta tag i biten att fixa portfolion. Just nu ligger inte alla album synliga för er, eftersom det är från den nya boken bland annat.

Och en del album ska fyllas på med fler bilder. Har dock inte alla inskannande som jag vill använda, så då måste ju det göras också. Blir kanske helgen projekt.

Men HÄR kan ni hålla till godo med vad som kommit upp hittills 🙂

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *