Förväntningarna som slog in 2016

4 december, 2016 Posted by Emmalill

Sitter och läser DETTA INLÄGGET så himla roligt.

Tänkte jag skulle checka av vad jag gjorde med mina mål och vilka förväntningar som slog in.

Vi kan ju börja med att jag tråkigt nog inte köpte 3 flaskor Pure. Me nästa år ska jag göra det.

 • Äh jag fegar och sätter 3 bokkontrakt i år igen. Man ska hålla allt rimligt. – Det var fegt. Det blev….7 :O whop, whop.
 • Sedan hoppas jag att det ska trilla in ett till återkommande tidningsjobb, gärna som kommer ut minst 1 gång i månaden. Det hade ju varit fanatiskt att ha en fast återkommande inkomst varje månad. – detta blev det tyvärr inget med 🙁 Men har inte raggat så mycket som jag borde heller.
 • Jag ska skriva fler egna manus och våga skicka iväg. – ett blev det och det blev antaget 🙂
 • Ska hålla igång bloggen lika bra som förra året. (vet att december failade, men 4 operationer på mindre än ett år tog ut sin rätt till slut) – hmm, nja hyfsat. Inte så bra som jag tänkt.
 • Få min första bibliotekersättning och att den är saftig ?  – Jag fick min första, inte saftig dock, men fick ivarjefall. Och nästa blir nog ännu bättre.
 • Gärna ett arbetsstependie. Eller något stependie ivarjefall. – väntar på svar från flera håll här. Borde få veta i dagarna.
 • Jag hoppas på att slå rekord i sålda tröttistavlor (gärna doptavlorna med) men tröttisarna behöver få komma igång bättre också. – Nä, cirka som vanligt.
 • Att mitt första år boken och den andra boken som kommer snart blir SUCCÈ!!!!!! – Succé är att ta i. Men har sålt väldigt många på Adlibris, vilket gör att jag känner mig nöjd. Och hoppas att det ska ge ringar på vattnet.

Och så var det på det personliga planet då.

 • Att övertala min man att köpa stugan jag har hittat ? Han är inte så inne på stuga som jag är. Men han spenderar ju inte heller 7 dagar i veckan 24-7 hemma som jag gör. Missförstå mig inte, jag älskar vårt hem. Men om man är hemma så mycket som jag är vill man ha någonstans att ”fly” ibland. Komma bort, utan att det ska kosta lika mycket för en natt som en hel månadskostnad för en stuga. – Vi skulle skriva på papprena på måndagen. Men oseriösa säljare och världens konstigast mäklare lyckades shabbla bort ”vår” stuga. Det var en av dom värsta grejorna med hela 2016. Så jakten pågår med inte så intensivt. 
 • Umgås mer med mina vänner. – nja, inte så bra som hoppats.
 • Jag skulle vilja gå ner i vikt, vilket känns som en omöjlighet när man har så ont som jag och en sköldkörtel som lever sitt eget liv. Men ska ändå försöka. – haha, vi tar pass på den.
 • Det jag önskat i 8 år såklart, ett staket runt trädgården, så Chappe kan få vara ute själv mer. – nope, inget staket här inte.
 • Äta mer varierat, så en matkasse var tredje vecka blir det nog. -och ingen matkasse blev det. Vi har testat lite (med betoning på lite) vegetarisk mat som varit supergott. Så det kan det nog bli mer av.

Så summan av kardemumman, jag lyckades 100 gånger bättre karriärs mässigt än privat 😛

 

3 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *