ForLife

29 juni, 2015 Posted by Emmalill

Så många har drabbats av cancer. Nästan alla känner någon som har cancer, har haft cancer eller i värsta fall gått bort i cancer. Det är släkt, vänner, klasskompisar, grannen eller kanske en arbetskamrat.

Senast igår slets mitt hjärta itu av att möta 2 underbara människor som blivit drabbade av tunga cancerbesked. Jag grät i bilen hem. Det är så orättvist. Och jag nästan skämdes för att jag vet att inget jag säger eller gör kan förändra deras situation. Ändå vill man hitta orden som ger tröst.

Hela eftermiddagen gick mina tankar till denna underbara familj. Och till alla i vår närhet som förlorat kampen. Och till dom som vunnit den. Och maktlösheten att inte kunna påverka.

Men även om jag inte kan påverka just deras situation. Så kan jag med små medel ändå hjälpa till så att det i framtiden är fler som vinner kampen än förlora den.

Jag valde att beställa armband från ForLife.


ForLife är ett av dom projekten som samlar in pengar till förmån åt cancerforskning.

Deras grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning.

Blandannat kan man köpa deras fina armband.


Man kan köpa deras produkter och följa deras insamling på deras hemsida. http://forlife.nu


I samarbete med ForLife

8 people like this post.

2 Responses to ForLife

  1. Annica says:

    Stort o varmt tack för din goda tanke Emma! Nej tyvärr kan du inte ändra vår situation men det värmer ändå att ha människor runt sig som stöttar, hjälper o tänker på oss. Kramen från dig kändes långt in i hjärtat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *