Föreläsningar

Emmalill är ute och föreläser en del. Huvudsakligen på företag, men även för andra så som föreningar, privata tillställningar och grupper.

Hon är väldigt uppskattad som föreläsare då hon har lätt för att sprida energi och glädje.

Emmalill anpassar föreläsningens innehåll efter publiken och har tre huvudsakliga teman.

Hon föreläser inom hälsa och friskvård, positivt tänkande och i inspiration att se framgång i motgångar.

Motivation till motion. Då Emmalill har en medfödd sjukdom har hon fått lära sig hur viktigt det är att hålla sig i form och hur mycket bättre man mår om man är fysiskt aktiv. Hon förklarar på ett enkelt och inspirerande sett hur man lätt kan gå från ”soffpotatis” till en fysiskt aktiv människa. Vad man bör tänka på och hur man mentalt jobbar för att vinna över soffan och istället ta sig ut på tex en promenad.

Win Win. Emmalill har i flera år jobbat efter tanke sättet win win, som idag används flitigare och flitigare för positivt tänkande. Hon vill att man ska få ut en winwin situation av allt man tar för sig att göra. Att man ska se två positiva saker istället för en dålig. Detta är ett sett att tänka på, inte bara inom motion och träning. Utan framförallt i vardagen  för att få ut det mesta och bästa i positiv anda i livet.

Min sjukdom gör att jag lever min dröm. Emmalill har en medfödd sjukdom som har gett henne en tuff match i livet. Med 13 handoperationer, en knä operation och 2 kommande fotoperationer  har hon haft svårt att etablera sig på arbetsmarknaden. Få arbetsgivare anställer någon som är sjuk. Med hjälp av motion och positivt tänkande har hon idag vänt sin motgång till framgång.

Tack vare sin sjukdom jobbar Emmalill idag som frilansande barnboksillustratör – hennes drömyrke. Vilket hon förmodligen aldrig vågat satsa på om hon varit frisk.

När andra tycker att det är enormt orättvist att någon drabbas så hårt av en sjukdom, håller hon själv stenhårt fast vid att det var det bästa som kunde hända.

Alla 3 delarna går att baka ihop till en längre föreläsning. Det går även att lägga till ett av alla träningspassen Emmalill instruerar i.

Maila angående offert förfrågan och bokning till emmalill@lillaengla.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *