Ett omslag steg…

2 november, 2015 Posted by Emmalill

…för steg.  Tänkte visa processen steg för steg när jag gör en bild. Just denna är omslaget till min nyaste barnbok som jag illusrerat.  Jag börjar med en skiss. Sedan får förlag och författare tycka till.  Anna-Karin som skrivit boken ville gärna att Klara och Simons ansiktsuttryck skulle vara lite gladare.    Så då fixade jag till detta.     När det blivit godkänt så börjar jag göra orginalbild.     Först konturritar jag. Sedan skuggor.        Sedan ljusfallet. Även på Simon och Klara.       Sedan resten av omgivningen       Sedan putsas det i datorn. När jag är klar med det skickar jag bilden, i det här fallet, till Sandra som gör sättningen av boken. Så fixar hon så det blir så här snyggt.     Denna boken kommer i mitten av november. Men det går att provläsa redan nu. Gå in HÄR

Boken hittar du HÄR

3 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *