En sådan där…

18 april, 2014 Posted by Emmalill

….natt när hjärnan tar över och du har svårt att varva ner. Kan inte sätta fingret på vad det är som håller mig vaken.
Och det i sin tur gör att jag ligger och velar om jag ska gå upp i ateljén och jobba lite, eller ligga kvar på soffan och lyssna på tv:n. Har ingen bra ljudbok för tillfället. Hade jag haft mer pengar hade jag köpt ”visning pågår” av Sofie Sarenbrant. Har fastnat för hennes deckare, speciellt den sista ”andra andningen”. Någon som ge mig ett påskägg med den i imorgon??? Jaja, tv:n får vara ljudbok sålänge. Ligga o blunda till Bones fungerar med.

Men anledningen till att jag inte gå till ateljén är att vi ska åka och gå några vandringsleder imorgon. Ligger bara 1 mil härifrån. Lycka!!! Så vill vara utvilad så jag kan njuta.

Antar att jag ser ut såhär imorgon när klockan ringer 🙂

20140419-002411.jpg

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *