En lista till….

29 augusti, 2015 Posted by Emmalill

OBS! Började på listan förra veckan…..

 

Vad gör du just nu?

Förutom denna listan skissar jag på en barnbok som kommer i höst, pimpla redbull light och funderar på mat.

Vad gjorde du för exakt ett halvår sedan?

 

Vad är det sämsta med denna vecka?

Allt har typ strulat denna veckan. Läkarbesök, provtagning som gick fel, blev av med bankkortet, dottern glömde sina skor på bussen, jag skällde ut kundtjänst på länstrafiken för deras dåliga bemötande mot ungdomar, målat en tavla upp och ner, min målar spruta gav upp. Ja allt har strulat.

Vad ska du göra i höst?

Glädjas åt kommande 3 Dolly böckerna och dom 2 jag håller på med nu. Gå på bokmässan. Få fler bokavtal. Kanske smita en runda till London OM jag och gubben någonsin blir lediga samtidigt igen. Opereras såklart med. Det är så planen ser ut nu.

Vad önskar du att du gjorde just nu?

Färglade dom skisserna jag håller på med nu. Färgläggning är roligare än skissning.

Har du några planer inför slutet av sommaren?

Inte direkt….

Vad borde du göra men orkar bara inte?

Bokföring. Tycker det är roligt, men hinner inte just nu.

Vad är det bästa du vet?

Oj, det är ju en hel del…..men absolut det bästa är ju mina tiny humans + min man. Hundarna såklart med….och fatty the Cat.

Vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?

skissa, skissa, skissa och så lite utställning på det.

Har du något onödigt du gör?

Jag googlar lite väl mycket….

Vad åt du till frukost idag?

2 frallor med ost. skinka och gurka. Lite yoggi med pumpakärnor, solroskärnor och gojabär.

 

 

5 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *