Egentid

16 augusti, 2014 Posted by Emmalill

Läste någonstans att det här med egentid är något nytt påfund. Att det är något den moderna människan hittat på att man behöver.
Så kanske det är.
Men jag är den typen av människa som alltid behövt det. Har ingen förklaring på varför. Kanske för att jag växt upp i en familj med fyra syskon (mitt femte syskon fick jag långt efter jag flyttat hemifrån) med massa dagbarn då mamma var dagmamma. Då lär man sig kanske uppskatta sina stunder man få ha för sig själv.

Idag skulle jag och maken ha en date på Grimslövs gästgiveri och äta deras goda tapas. Men han blev kvar i Nässjö med Mini Me som är där på boxningsläger. Midi Me skulle på fest. Kollade runt lite bland vänner, men ingen kunde hänga på. Och jag var grymt sugen på tapas.
Sakta gick det upp för mig att jag kunde ha egentid de Lux.

Så jag åkte och hämtade tapas, kröp ner i soffan, kunde fritt välja program på tv. Även om jag verkligen såg fram emot gubbens och min date, är jag så glad att han är världens bästa pappa till våra barn och prioriterar dom. Och att jag fick egentid som var så behövlig. När jag njutit av maten blev det en kväll i ateljén och har fått gjort så himla mycket. Nu ska jag och vovvarna sova här i ateljén med en ljudbok på datorn

Sov gott

IMG_0882.JPG

IMG_0876.JPG

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *