Dubbel lycka❤️

31 juli, 2016 Posted by Emmalill

Igår kom mailen, 2 av mina böcker skickades till tryck ???????

Först ut är Flyga hem. Idén är fram arbetad av mig och Anna-Karin. Sedan har hon skrivit och jag illustrerat. 

”Flyga hem” En liten bok om att flyga bort för att komma hem. I boken får vi följa två flugor i deras sökande efter var hem är. Kan hemma vara i ett fågelbo, eller kanske i en grotta? Kan man bo i hus av is och vad händer i så fall om man slickar på väggen? 

Näst ut är ”Vildas vilda ben”. Skriven av Petra och illustrerad av mig. Nu förstår ni när jag skrev att jag ÄLSKADE att rita Vilda karaktärer. Rött hår som jag önskar jag hade och vilt lockigt hår som är den bästa frisyr som finns. 


Petra kom med den roliga idén att bi skulle ha en presentation av oss i slutet av boken, vilket vi fick. Och det roliga är att både jag och Petra tänkte då att det hade varit roligt om jag illustrerade en bild av oss. 

Så det blev det också

10 people like this post.

One Response to Dubbel lycka❤️

  1. Holmfridur says:

    så underbara bilder!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *