Detta återkommande problem

30 december, 2014 Posted by Emmalill

Ok, nu tycker ni säkert att jag tjata. Och det kanske jag gör. Men…..

2014-04-28 09.52.45

 

Ok, riktigt så illa är det inte. Men alltså jag verkar inte klara av att bli en morgonmänniska. Min syster sa precis ”det är inget man blir, det är något man är”

Hatar dagar som idag. Man kommer upp i tid. Får typ en energi kick för att man klara det. Tänker ”WOW, fasen vad jag kommer få mycket gjort idag. Och så är man steneffektiv i ca 2 timmar. Sedan sitter jag apatisk (om jag har tur) eller rent av somnar. Framåt 13-15 så börja jag känna att jag vaknar. Så nu strax ska jag gå upp i ateljén.

Helt ärligt får jag mindre gjort dessa dagar än när jag får sova till 9 (ibland 10)

HELA våren gick jag upp 6.45. Men fick ändå inget gjort innan 13. Utan istället resulterade det i att sömnen blev 2-4 timmar per natt. Och till slut nästan längtade jag efter min operation, för att få sova.

Så ringer du innan 10, kommer jag förmodligen läsa in ett meddelande att ”jag sitter i möte” 😉

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *