Bäst på att vara sämst, haha

13 november, 2012 Posted by Emmalill

Alltså, jag börja verkligen bli orolig. Idag joggade jag 2 varv runt växjösjön (9 km) det flöt på bra, så jag höll ett jämt tempo. Utom sista km då jag insåg att jag kunde göra ett personbästa om jag satsade liiiite till. Sagt och gjort, det blev 20 sekunder bättre 🙂
Jätte nöjd då detta inte var meningen alls.

Men alla som känner mig vet att jag svettas aplätt. Och då menar jag verkligen SVETTAS.

Efter rundan satte jag mig i omklädningsrummet (dotter tränar boxning) och eftersvettades. Det rinner, och så rinner det, sen forsa det. Eftersom jag dessutom sitter framåtlutad rinner all svett (ok, inte all, men mycket) ner i mina ögon.

Det är nu jag dessutom försöker ta kort för att skryta lite över mig själv. Men då är mitt svett så salt att det börja svida så inuti H E L V E** i ögonen.

Toan var så klart upptagen så det hinner svida på ganska så bra innan jag kan stapla in dit och skölja ögonen. HAHAHAHA
Helt sjukt!!!!! Är detta något jag bör kolla upp????????? Kan ju inte vara meningen att man ska ha så salt svett så att dödahavet framstår som en sötvattenspöl????

Bjuder på denna 😀

20121113-210035.jpg

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *