Ateljé

23 november, 2016 Posted by Emmalill

Jag älskar min ateljé. Tror inte någon missat det. Men har varit däruppe ca 5 gånger sedan juni. Och då för att flytta ner saker jag behöver. 

Min kropp strejkar just nu. Och jag vågar/kan inte ta mig upp dit. Dessutom klarar min älskade Chaplin inte trappan längre. Och vill knappt inte vara där utan honom. Han älskar ateljén mer än mig. Och mitt hjärta skulle gå sönder om jag gick upp och han inte fick följa med. 

Jag saknar att vara där uppe. Och jag tänker mycket på min älskade ateljé. Jag tänker också på min framtid om det är dags att börja tänka om. 

Fördelen med att ha haft en ateljé i 5 år nu. Är att man vet vad man skulle vilja ha annorlunda mot idag. 

Men frågan är fortfarande VART den ska vara. Alla som varit i min ateljé kan intyga att det är en speciell känsla där uppe. Och den är nog svår att få fram i ett av dom ”vanliga” rummen i huset. 

En tanke är ju ett fristående litet hus i trädgården. Det var faktiskt tanken från början. Men av flera olika anledningar blev det inte så. 

Men just nu tänker jag att det hade varit fantastiskt bra på många sätt. Jag får ofta frågan av folk om jag har tavlor dom kan komma och titta på. Så en tanke är att göra en ateljé med en liten galleri/butiks del. 

Det hade varit lättare för mig att vara med på konstrunda och sådant då. Att ha sommar och julöppet. 

Tänk en liten stuga som den nedan. 


Alltså kärlek??? tänk att få renovera upp det till ateljé/galleri. Med ett litet sovloft för gäster. Hade typ gett min högra hand för detta. Meeen just detta ligger i Kramfors ? om du vet någon som har ett liknande i sin trädgård och vill bli av med det, säg till. 

Lite önskemål om det blir en ”ny” ateljé. 

  • Betydligt fler eluttag. 
  • Indraget vatten (allra helst toa)
  • Större yta
  • Min lilla kamin installerad. 
  • Ett riktigt förråd till alla mina böcker. 

Men idag var jag och gubben uppe och städa ateljén. Då har jag svårt att tänka mig att någonsin ge upp den. Vi får se helt enkelt. Dyker en liten stuga upp så tåls det att tänka på….

4 people like this post.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *