Är helt hookt…

17 maj, 2015 Posted by Emmalill

….på smoothies. 

  
Jag är en sådan person som glömmer äta. Jag älskar frukost. Äter gärna mycket och länge. Men resten är jag så dålig på. Blir sämre och sämre på frukost med. Men det är nog för att jag är kräsen. Jag vill ha Yoggi med müsli, gott bröd mycket pålägg att välja på. Chai och juice. Typ hotell frukost. Och finns inte det enkelt tillgängligt så blir jag oftast på dåligt humör. 

Jag tror jag är dålig på att äta pga jag är en nattmänniska. För då stämmer inte min dygnsrytm med dagmänniskor. Och därmed inga bra matrutiner. 

Men för att göra min kropp en tjänst så har jag börjat göra smoothies. Så att jag under dagen får lite energi påfyllning. 

Denna är gjord på jordgubbar, mango, banan, havremjölk och turkiskyougurt. Så god!

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *