Alltså jag är en junkie…

23 oktober, 2013 Posted by Emmalill

…på att matcha. Alltså jag vill att allt ska matcha.

Jag färgade håret rött för ett par veckor sedan. Då ville jag ha en orange höstkappa. Och den råkade passa ypperligt till min datorväska. Och mitt mobilskal har gått sönder. Så idag när jag skulle beställa ett nytt hittade jag det perfekta till min väska och kappa 🙂

Här ser ni en liten del av kappan. Jag vet att jag ser lite rädd ut. Jag övade på att se lugn ut medan jag tog hissen upp till rehab på handkirurgen, hahaha.

Min fina datorväska. Älskar den.

Mitt nya skal (har inte fått hem det än) Gissa om jag önskar att få gå på ett viktigt möte…eller något…så jag bara kan komma inglidande i kappan. Slänga upp väskan på bordet. Plocka fram mobilen för att kolla viktiga datum 😉

Eller är det inte så alla tänker när dom få vara färgglada 🙂

 bilder lånade på ikea.se och fyndiq.se

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

kommentar *